Om os

Pas på din drøm

SWISSVAX – Sådan plejer du drømme™

Voksfabrik siden 1930

Swissvax er et førsteklasses mærke inden for bilpleje
Luksussegment, der har et højt niveau af internationalitet, og som automobilentusiaster verden over udviser en høj affinitet til. Swissvax er blandt andet førstevalget blandt forskellige bilproducenter i premiumsegmentet til at levere plejeprodukter af høj kvalitet til dit eget mærke
at lade os udvikle og fremstille.

Swissvax tilbyder et komplet plejesystem til biler og
Yachts. Den består af vask, rengøring, pleje og
Tætningskomponenter, der alle er harmonisk koordineret med hinanden.

Som mange andre unikke produkter blev denne skabt
Fremstillede produkter oprindeligt ved familiens køkkenbord. Det gamle apotek "Anwander" i Zürich var både laboratoriet og produktionsstedet for de første dåser med carnaubavoks til biler og både, som oprindeligt kun blev produceret til personligt brug af bedstefaderen og firmaets grundlægger Hans Anwander.

Disse produkter fremstilles stadig udelukkende i hånden på vores voksfabrik og fyldes dåse for dåse. Opskrifterne af høj kvalitet tillader ikke industriel produktion. Vi går simpelthen ikke på kompromis med vores passion for at producere de bedste voks og plejeprodukter. Vi inviterer dig til at opleve den voksende sensation, der gør Swissvax så populær og berømt verden over.

Indtil 2009 var Swissvax også kendt som schweizisk olie.

Forskellen

I modsætning til konventionelle polermidler indeholder Swissvax voks ingen slibemidler og kan bruges på alle typer maling: på moderne vandbaserede malingssystemer, på såkaldte nano malinger og endda på gamle nitro malinger. Swissvax består af to komponenter, bestående af Cleaner Fluid Regular forbehandling og carnaubavoks. Voksene er ubesværede og behagelige at bruge og efterlader ingen hvide rester på gummi eller kanter.

Carnauba er den hårdeste, reneste, mest gennemsigtige og også det
dyreste naturlige voks i verden. Det er produceret fra toppen af ​​bladene
Brasiliansk viftepalme "Copernica prunifera" blev opnået og klassificeret efter farve og klarhed. Den højeste kvalitet er klassificeret som sjælden Grade One Carnauba og bruges til vores voks. Niveauet af glans
stiger jo mere carnauba der er i en opskrift. Mens konventionel bilvoks indeholder 3% til 5% carnaubavoks, indeholder Swissvax formuleringer en af ​​de højeste koncentrationer, der er tilgængelige på markedet, med 30% til 76% efter volumen.

I modsætning til konventionelle polermidler – de lakerede overflader
bare poler til en glans, mens de nederste lag maling bliver tørre og tørrere og langsomt sulter - Swissvax Carnauba-formlerne beriget med olieholdige ekstrakter af passionsfrugt, appelsiner, avocadoer og vanilje giver lakken den dybe glans tilbage, den har mistet. Resultatet er et dybt, unikt "vådt look", der glæder samlere og bilentusiaster over hele verden.

Swissvax-hemmeligheden

Swissvax-hemmeligheden ligger i de usædvanligt holdbare carnaubavoksformuleringer, som er skabt efter flere timers produktion af dobbeltvæggede mikropartikler - de såkaldte
Mikroindkapsling.

Lidenskab 

Det schweiziske ry for kvalitet og præcision afspejles i vores produkter. Vi har været privat passionerede bil- og bådentusiaster i mere end tre generationer. En hobby med glæder og sorger, som vi kender udmærket, og som hver dag motiverer os til at finde interessante plejeløsninger til følsomme områder. 

Dybt reflekterende overflader

Vi er overbevist om, at bilpleje skal være nemt. Fordi kun simpel bilpleje bliver almindelig pleje, forudsætningen for en perfekt vedligeholdt bil. 

Gode ​​intentioner og brugen af ​​de rigtige plejeprodukter alene er ingen garanti for et godt resultat. Kun den korrekte rækkefølge og brugen af ​​specielle plejeteknikker fører til den ønskede succes.

Bestil vores gratis Swissvax-manual til bil- eller yachtpleje. Ud over alle produkterne og deres korrekte brug finder du mange værdifulde plejeråd.