Ledelsespleje

Den perfekte rengøring, pleje og forsegling af naturlæder, kunstlæder og stoffer. Til dit interiør og dine autostole.

Læderpleje & rengøring til bilen med Swissvax

Til glat, åbenporet, lukket og vegansk læder

Der er mange læderområder og typer læder i din bil. Fra glat, vegansk læder med åbne porer til Alcantara. Lædersæder af høj kvalitet og læderinteriør af høj kvalitet har brug for god rengøring og pleje, så du kan nyde dem i lang tid. Gammelt læder kan blive skørt og revne. Nyt læder har brug for forsegling og beskyttelse.

Hos Swissvax finder du et bredt udvalg af plejeprodukter til dit køretøjs læder. Rengørings-, pleje- og tætningskomponenter harmonerer i et komplet plejesystem til gavn for køretøjets materiale.

Nedenfor vil vi give dig plejetips til forskellige typer læder i bilindustrien.

Det betyder, at skønheden og funktionen af ​​dit læder forbliver, som det skal være lige fra starten - simpelthen perfekt med produkter fra SWISSVAX - et mærke, der er forpligtet til ubetinget kvalitet

Nyt glat læder

Bilproducenter og leverandører er nået langt i deres ønske om at gøre interiøret i en bil æstetisk og holdbart. Især læder blev som naturprodukt forarbejdet på en sådan måde, at ældningsprocessen med farvefalmning eller materialesvind blev næsten ikke-eksisterende. Innovative overfladebelægninger gjorde dem modstandsdygtige over for ridser og pletter: et letpleje produkt tilpasset vores tid.

Omsorglys Men det betyder ikke plejegratis!

Forurening forekommer også på moderne overflader, og her er vores anbefaling imod det:

- Rengør de glatte læderoverflader med læderrens Læderrens / Læderrens Forte afhængig af snavs og læderrensebørsten. Til perforerede
Overflader (såsom ventilerede sæder) bruger rengøringssvampen.

- Fjern det resulterende skum og løsnet snavs med det bløde Detailtuch eller den gule Mikrovask.

- Gentag processen, så længe der stadig kommer snavs af.

- Arbejd i mindre sektioner, så væsken ikke tørrer ud. Du vil blive overrasket over hvor meget overfladesnavs
Vil blive fjernet. Læderet genvinder sit originale, lidt matte udseende.

Ny læderforsegling med Læder glasur Beskytter glat læder mod jeansmisfarvning og slid. Simpelthen med en bøde
Påfør svampen i en cirkulær bevægelse fra søm til søm. Den farveløse fugemasse tørrer på få minutter og er ikke skinnende.

Brug venligst ikke vores produkter på bøffel- eller ruskindslæder.

Behandl venligst ikke anilinlæder (læder med åbne porer) med Leather Cleaner Forte og/eller en børste.

Glat læder med åbne porer eller beklædt?

Påfør en dråbe vand på et skjult område og spred det let med fingeren. Hvis vandet suger, er det åbenporet læder.

Brugt glat læder

Her præsenterer vi dig plejetips, der primært gælder for beklædt glat læder. Det er, hvad naturligt læderinteriør i nye biler kan
samt gammelt lædermateriale i unge og veteranbiler.

1. Rengør de glatte læderoverflader alt efter hvor snavsede de er Læderrens / Læderrens Forte og læderrensebørsten. Til perforerede overflader (perforeret læder) skal du bruge rengøringssvampen.

2. Fjern det resulterende skum og løsnet snavs med detaljekluden eller den gule Mikrovask.

3. Arbejd i mindre sektioner, så væsken ikke tørrer ud.

4. Når overfladen er helt tør, påføres den Læder mælk med stofapplikatoren. Brug en lille mængde materiale og lad det absorbere. Hvis læderet stadig føles tørt, gentag processen.

Brug venligst ikke vores produkter på bøffel- eller ruskindslæder.

Undlad at behandle anilinlæder (læder med åbne porer) med Leather Cleaner Forte og/eller en børste.

Åben-poret eller beklædt læder?

Påfør en dråbe vand på et skjult område og spred det let med fingeren. Hvis vandet suger, er det åbenporet læder.

Særlige problemløsninger

Forsegling - Reparation - Smidighed

Læderglasur Lederversiegelung

Nyt læder behøver ikke lædermælk, det er gennem
Garveprocessen er stadig tilstrækkeligt beskyttet. Nyt læder bør dog have læderforseglingen påført lige fra starten Læder glasur være beskyttet mod slid og farveoverførsel fra jeans og andet tøj. Leather Glaze er farveløs, blank og kan påføres med en finporet svamp og en cirkulær bevægelse fra søm til søm.

Læder Healer læderfarvet

Sædestøtter, rat, gearknopper og armlæn lavet af glat læder har tendens til at vise tegn på slid. Dette er normalt uskadeligt slid som slidt maling eller ridser. Med den rigtige læderfarve kan de fikses. Læderfarven til glat læder påføres med en fin svamp og en cirkulær bevægelse fra søm til søm.Det tørrer på få minutter og smitter ikke af (ingen creme).

Læder Gloss Corrector mat eller blank

Mere udbredte læderoverflader i interiøret, såsom rattet,
Armlæn eller gearknopper begynder at skinne med tiden. Gloss Corrector mat påføres med en fin svamp og cirkulære bevægelser fra søm til søm og giver igen et mat look. Flere gennemløb øger effekten.

Unge og veteranbiler har ofte en mere skinnende finish
Læder interiør. Skal f.eks. Skal et stykke læder for eksempel udskiftes, er glansniveauet ofte for mat. Denne forskel kan også elimineres med Gloss Corrector glossy. Måden det fungerer på er som beskrevet ovenfor. Også her øger flere gennemløb effekten.

Læder blødgører

Manglende pleje og frem for alt varme er hovedårsagerne til hærdet læder. Hvis gammelt læder allerede er hærdet, kan du gøre underværker med vores Læderblødgøringsmiddel og lidt tålmodighed. Blødgøringsmidlet returnerer olier og mineraler til læderet, som er blevet fjernet gennem sollys og luft.

Påfør læderblødgøringsmidlet med svampeapplikatoren og lad væsken absorbere. I nogle tilfælde skal behandlingen gentages flere gange, så væsken gradvist kan trænge ind i de nederste læderlag.

Vegansk læder

Vegansk læder afspejler perfekt vores tidsånd og nyder stigende popularitet. Teknisk udvikling gør det muligt
at skabe et kunstmateriale, der på ingen måde er ringere end den naturlige original. Udseendet og følelsen er perfekt imiteret. Men også
Kunstmateriale skal plejes, så det bevarer sin oprindelige skønhed.

Her er vores anbefalinger:

1. Rengøring med Læderrens / Læderrens Forte og rengøringssvamp eller børste

2. Overfladebeskyttelse af lyst vegansk læder mod misfarvning af jeans og andet tøj Læder glasur Lederversiegelung.

Alcantara

I lighed med vegansk læder er Alcantara et syntetisk materiale, der imiterer ruskind, men er let at pleje og mere holdbart. Brug ikke skrappe rengøringsmidler eller børster til rengøring og gnid aldrig.

Alcanta rengøringsmiddel 

Fjern løst snavs fra Alcantara overflader med en støvsuger og spray Alcanta Cleaner på en svampeapplikator eller direkte på overfladen. Rengør ved at duppe med let tryk. Dup tør med en gul Micro-Wash mikrofiberklud. Ingen rubb! Rengør aldrig med varme.

Pilling drik Alcantara

De knuder, der opstår i slidområderne over tid, er typiske for Alcantara og omtales som "pilling". Så længe knuderne ikke er for kraftige, kan de fjernes med vores læderpude.

De beskytter lotuserne Tekstilforsegling

Alcantara kan godt beskyttes mod nyt snavs med en tekstilforsegling. Rengør overfladen med Alcanta Cleaner, lad den tørre, og forsegl derefter med Lotos Protectant.