Rengør, vedligehold og forsegl mat maling og folier

Vask, rengøring, "polering", vedligeholdelse og tætning af matte overflader

Verdens første plejeserie til mat maling og folier

Pleje, rengøring og tætning af matte overflader med Swissvax plejeserien

Kun beskuerens øjne skal skinne her - den matte lak skal forblive mat!

Rengøring og pleje af en mat malet eller folieret
Automobiler er højskolen for bilpleje. Konventionelle rengørings- og plejeprodukter virker slibende og ødelægger den silkebløde, matte overflade. Klassiske polermidler findes ikke til mat maling, da disse ville få den matte overflade til at skinne.

Her kunne Swissvax tilbyde verdens første og komplette
Plejeserier til matte malinger og matte film garanterer, at matte overflader forbliver matte samtidig med, at der opnås maksimal beskyttelse af malingsoverfladen. Serien indeholder alle de nødvendige produkter til perfekt pleje af mat lak, fra bilshampoo til mat lak til forrens og specialvoks til detaljeringsspray og spraykeramik til matlakerede køretøjer.

Stol på vores knowhow og Swissvax-produkter, så din bil vil præsentere sig selv, som du ønsker det – simpelthen perfekt.

Pleje af mat maling & folier - udført rigtigt

Car Bath OPAQUE er vores bilshampoo til mat lak og
dispenserer med både blegemidler og glansforstærkere
normale bilshampooer er ellers almindelige. Meget effektiv og derfor sparsomt opløst i vaskevandet og vask køretøjet fra taget og ned med Washing Pudel Fine. Efterfølgende tørring med Micro-Dry tørrekluden.

Med den matte malingsforrens Pre-Cleaner OPAQUE får du en
Dybderensning udført som forberedelse til voksning. For at gøre dette skal du sprøjte Pre-Cleaner OPAQUE på og tørre med Micro-Absorb pink.

Vores voks "OPAQUE" er den perfekte fugemasse til mat maling.
Når den er hærdet efter påføring, giver den beskyttelse mod mikroridser og forhindrer, at den matte malingsoverflade hurtigt bliver snavset. Påfør voksen rød med håndpucken eller sort med svampeapplikatoren og polér med Micro-Fluffy. De enkelte kropsdele skal behandles efter hinanden og på små områder (f.eks. en halv fender, en halv dør). 

Quick-Finish OPAQUE Detailing Spray i kombination med Micro-Polish blå er perfekt til at fjerne små irritationer såsom fingeraftryk. Spray på, tør af - velholdt overflade.

Vores Lotus Speed ​​​​er ikke kun udviklet til skinnende lak, den er også ideel til forfriskende mat malingsbehandling. Produktet sprøjtes på og fordeles jævnt med Micro-Fluffy og tørres.